Belvedere Børnehave

Billede fra husetHvorfor skal du vælge Belvedere Børnehave?
Belvedere børnehave, som er et ældre hus med en lang historie, mange kringelkroge og hyggelig atmosfære, emmer af leg, læring og udvikling.

 

Vi er en skøn mangfoldig personalegruppe med en god humor, der arbejder med en struktureret og genkendelig hverdag, og som lægger vægt på vores faste traditioner igennem hele året.

 

Når barnet starter i børnehaven arbejder vi målrettet på at skabe en tryg base for barnet og jer forældre. Det gør vi bl.a ved at der i starten er én pædagog, der er særligt opmærksomt på barnet og dets behov, og sørger for at barnet får en god start.

 

Vi er en personalegruppe med stor pædagogisk indsigt i børns udvikling og forstår at arbejde med den i praksis. Vi har fokus på den gode relation, hvor vi vægter at alle børn har mindst én god ven.

 

I Belvedere arbejder vi inkluderende, her er derfor plads til det enkelte barn og dets forskelligheder, og vi har stor erfaring med flerkulturelle familier og respekt for andre kulturer.

Vi opdeler børnene i små grupper efter alder, interesser og behov. Det skaber ro og nærvær, som er vigtige behov at få opfyldt, for at børnene udvikler sig bedst muligt. Det giver dertil mulighed for at tilrettelægge alderssvarende pædagogiske aktiviteter, som tilgodeser passende udfordringer for det enkelte barn.

 

I Belvedere har børnene god plads såvel inde som ude. Vi har en stor fælles legeplads sammen med Papegøjen og legeplads op til Pilehuset vuggestue på den anden side.

 

Vi vægter den daglige forældrekontakt, bl.a. ved at give os tid til at fortælle jer små historier om jeres barns dag i børnehaven. Vi vil også rigtig gerne høre, hvis I har fortællinger om hvad barnet har med af oplevelser hjemmefra, så vi kan møde jeres barn med en indsigt i dets liv.

 

Hilsen

Personalet i Belvedere